Foto nga Dibra e Madhe

Mëngjes në Dibër të Madhe

Tek Aria lounge

Ta nisësh ditën në këtë qytet është ndjesi dhe atmosfere tejet ndryshe dhe e veçante, ajo që mbizoteronë me së shumti është qetësia me të cilin i nisin gjerat dibranët ketu!

Admini

Administrator i shumë faqeve por qe i perkushtohem me shume eshtë "Ketu mblidhen Dibranet" në fb dhe instagram. Fotograf i lirë ...! Bloger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close
%d bloggers like this: