Ligjore dhe Konsulence

 • Photo of Nga avokate Margarita Markja: A mban kush përgjegjësi?!

  Nga avokate Margarita Markja: A mban kush përgjegjësi?!

  Kush mban pergjegjesi dhe kujt i duhet dhane llogaria qe emergjenca civile n shkalle vendi funksionoi ne menyre kaotike e…

  Read More »
 • Photo of Avokate Margarita Markja

  Avokate Margarita Markja

  Permbajtja e sherbimeve: A.      KONSULENCË DHE PËRFAQËSIM LIGJOR PËR ÇËSHTJE: 1.       ADMINISTRATIVE 2.       FAMILJARE 3.       CIVILE 4.       PENALE 5.       EXPULSE 6.       DISKRIMINIMI B.      KONSULENCË JURIDIKE DHE PERGATITJE DOKUMENTACIONI…

  Read More »
 • Photo of Avokate Esmeralda Beça

  Avokate Esmeralda Beça

  🚩Mendja duhet të qëndrojë në Dibër…👌 🗣Avokatja e Dibrës,e kualifikuar si Mbrojtëse Ligjore ka zgjedhur të ushtrojë aktivitetin e saj…

  Read More »
Back to top button
Close
Close